HIV Pozitif Hayatın Günlüğü

Pozitif Günlük Nedir?

Pozitif Günlük Türkiye’de HIV ve AIDS ile yaşayan blog yazarlarının bir araya gelerek oluşturduğu bir web günlüğüdür. Yazarlar kendi hayat hikayelerini, yaşadıklarını, tedavi süreçlerini anlatmaktadırlar.

Pozitif Günlük içerisinde kaleme alınan bütün olaylar gerçektir. Ancak bazı yerlerde kurum ve kişi isimleri kişileri korumak amacıyla değiştirilmiştir.

Bu sitede yer alan sağlık ile ilgili öneriler asla bir doktor tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Okuyucular kendi sağlık durumları ile ilgili olarak doktorları tarafından verilen tavsiye ve tedavilere uymaları gerekmektedir.

Web sitemizden tanıtım amacıyla alıntılar yapılabilir, yazılarımız bir ticari amaç gütmeden sınırsız bir şekilde sosyal medya üzerinde paylaşılabilir. Yazılarımız telif hakkı ile ilgili yasaların koruması altındadır. Konu ile ilgili soru ve önerileriniz için bize okanaksu@pozitifgunluk.com e – posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Comments on: "Pozitif Günlük Nedir?" (4)

  1. […] Bloğun içeriği hakkında yorum yapmak istemiyorum, olur ha klavyem sürçerse diye, buyrun siz kendisine bakın… http://pozitifgunluk.com/pozitif-gunluk-nedir/ […]

  2. yaptiginiz sey cok guzel.. sans eseri ciktiniz karsima… HIV ile savasan, AIDS ile yasayan kisileri birlestirmeniz ve hikayelerini tum dunyayla cesurca paylasabilmeniz cok guzel.. ellerinize saglik ve gecmis olsun…
    benimde kendi savasimi duyurdugum bir sitem var.. http://www.agirlwithms.blogspot.com bana yorumlarda bulunursaniz, bu iste cok yeniyim, cok memnun olurum.. tesekkurler..

  3. onder sarptürk said:

    Hep deriz ya,hiv pozitifler askerlik yapamaz diye..Evet,öyle biliyorduk ve danışanlarımızı o şekilde yönlendiriyorduk.Öyle olması gerektiğini,tüm askere alınan insanların bir takım tarama testlerinden geçirildiğini düşünüyorduk.Hiv tanısı alanlarında askerlikten muaf tutulduğunu biliyorduk.Ezber bozuldu..Bir arkadaşım,pozitif olduğunu bilerek,askerlik yapmak için başvurdu ve askerliğini yapmaya devam ediyor.Bu olaydan sonra,pozitifim,askerlik yapabilirmiyim diye soran arkadaşlarıma,doktorun uygun görüyor ise,çok kısa zamanda ilaç kararına gerek duymuyor ise vereceğim yanıt şu..!
    Doktorun sorun görmüyor ve onaylıyor ise,sende kendini askerlik yapmak zorunda hissediyor isen,git yap…))
    İyide,hani pozitifler askerlikten muaftı???
    Neye göre?
    Kişinin beyanına göre,anlaşılan…)))

  4. pozitif günlüğe nasıl yazı yazabiliriz.?

Yorum bırakın